Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

avagy lásd néha rózsaszínben a világot, ha másképp nem megy, ezek segítenek...

Eper és rosé

Eper és rosé

Hiszed vagy sem...?

2016. július 27. - Viktória András

Te miben HISZEL?
A hit egy nagyon erős dolog, és most nem feltétlen vallási vonatkozásban értem. A hit kizár minden fajta kételkedést. Teljesen mindegy miben hiszel, Istenben, sorsban, Önmagadban, véletlenekben, másokban, lényegtelen… Ha hiszel, akkor megvan az a képességed, hogy a felmerülő akadályokat leküzdd. Mert elHISZED, hogy van valami, valami láthatatlan, megfoghatatlan, ámde nagyon is létező dolog, ami segít végigmenni az utadon. És a HIT az HIT, minden hit egyforma, pusztán a „mibensége” változik. Ez pontosan olyan, mint mondjuk a szeretet, az igaz szeretet ugyanolyan. Adni akar. Mindig. A változás csak a személyeket érinti, maga az érzés ugyanaz, ugyanazon kémiai-biológiai kölcsönhatások során jön létre, függetlenül attól, hogy mi vagy éppen ki váltja ki. Ugyanez a helyzet a HIT-tel is. Ugyanazt eredményezi, függetlenül attól, hogy mi az vagy ki az, aki kiváltja ezt belőled.
Nézd csak meg azokat az embereket, akik hitüket vesztették, akik már nem hisznek semmiben. Nézd meg hogy élnek! Nézd meg, hol élnek! Nézd meg a kapcsolataikat! Nézd meg őket! Nézz bele mélyen szemükbe! Mit látsz? Semmit… Nem látod az embert, a küzdést, az élni akarást… Nincs… Mert nincs hitük. Semmiben. És ez ijesztő.
Ugye Te nem akarod ezt? Ugye Te nem ezt akarod? Hát akkor, ha eddig nem tetted, kezdj el végre HINNI! Ha másban nem, hát ÖNMAGADBAN, abban, hogy mindig fel tudsz állni, abban, hogy értékes és érdemes ember vagy, abban, hogy szeretetre méltó ember vagy, abban, hogy fontos vagy másoknak, abban, hogy képes vagy mindarra, amit elképzeltél.
Mert ha HITED van, mindened van.

Fotó:weheartit

A bejegyzés trackback címe:

https://eperrose.blog.hu/api/trackback/id/tr298917274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása